Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес коментира обширно темата с Кристиано Роналдо и слуховете, че португалецът може да напусне клуба. Босът каза, че не е имал разговор с носителя на „Златната топка“, но бе категоричен, че е нормално нападателят да е ядосан.

Както е известно, информациите, че Роналдо може да напусне Кралския клуб плъзнаха, след като стана ясно, че прокуратурата му е повдигнала обвинение за укриване на данъци.

„Тези теми малко нямат смисъл. Абсолютна лъжа е, че съм се обаждал на някого. Има много подобни информации, но не може по цял ден да ги опровергаваме. Феновете знаят перфектно кой какъв журналист е. Някои просто искат да създадат проблем. Не бива да им се обръща много внимание. Нашия състав е най-добрият в света“, каза Перес.

ПСЖ сложи умопомрачителна оферта за Роналдо

Запитан за бъдещето на Роналдо, Перес сподели: „Вие сигурен ли сте, че в следващата година ще сте на работата, на която сте и сега? Кристиано има договор с Реал Мадрид. Това, което знаем е, че негов приятел е казал, че е ядосан и това се публикува в А Bola. Не съм говорил с него. Не мога да отдавам значение на всички писания. Единствено мога да почакам да поговорим след Купата на Конфедерациите. Ядосан е. Той е изпълнителен и отговорен към задълженията си. Ние сме очаровани, че Роналдо е в Мадрид, аз мисля, че ще остане. Говорих с Мендеш за него. За момента няма място за притеснения. Нормално е Роналдо да е ядосан, но онези, които се възползват от обстоятелствата и се опитват да го изкарат престъпник, изглежда ми лошо това поведение. Нека имаме търпение. Сега Роналдо е концентриран върху Купата на Конфедерациите и след края на турнира ще има възможност да поговорим. Той е най-добрият, който имаме в редиците си, той е най-добрият в света, има договор с нас. Има хора, които си мислят, че всичко се случва, защото Роналдо иска да си подобри договора. За осем години, той никога не е постъпвал по този начин. Роналдо не е от хората, които гледат само парите, това не важи за него. Ако е ядосан, то е защото отношението към него не е подходящо, при все личността му“, завърши Перес. 

Адвокатите на Кристиано настояват, че той е платил дори повече на хазната

Пак промяна: Роналдо нямало да плати милионите