Цели шестима играчи на Реал Мадрид няма да са на разположение на наставника Сантиаго Солари в следващите дни, но още един е на път да се присъедини към тях. Става въпрос за младия Серхио Регилон, който е поредната жертва от мача със Селта в неделя вечер. 

От тази битка вече окапаха Каземиро и Начо Фернандес, чиито контузии бяха обявени официално от клуба. Бразилецът е аут за три седмици, а испанецът - два месеца. Скоро ще се разбере и за колко време към тях ще се присъедини и Регилон. 

Той също беше сменен принудително на "Балаидос", но мадридчани не коментират състоянието му. Просто защото все още има възпаление на подколянното сухожилие и докато то не изчезне, лекарите просто не могат да дадат прогнозите си. 

Надеждите са Регилон да успее да мине прегледи с ядрено-магнитен резонанс във вторник и след това да стане ясно колко дълго ще отсъства. Но според предварителните прогнози, вероятно ще е аут между 4 и 6 седмици. Иначе освен това трио, в лазарета са още Дани Карвахал, Марсело, Рафаел Варан, Мариано Диас и Хесус Вайехо.