Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес получи мандат да ръководи испанския колос за още един мандат. Магнатът ще бъде бос на "белите" поне до 2021 г., като така започва неговият трети престой начело.  

Роналдо разкрил бъдещето си пред Рамос

Това обаче беше ясно още преди изборите, защото нямаше кой да се бори с Перес. Големите очаквания на фенове, ръководители, медии и на практика всички присъстващи в залата бяха свързани със ситуацията около Кристиано Роналдо. 

Флорентино започва своя пети мандат начело на Реал Мадрид

От президента на мадридчани се очакваше да разкрие какво се случва с рекордьора по попадения с екипа на клуба. В края на миналата седмица в Португалия хвърлиха бомбата, че той иска да си тръгне заради неглижираното отношение на клуба към него по делото за данъчни измами. 

Перес към Роналдо: Няма да допусна да ме изнудваш!

По време на речта си Перес не засегна темата с Роналдо, като дори леко отбягваше благодарностите към него. Но след края на изказването му медиите го обстрелваха с въпроси точно на тази тема. 

Спешна среща между Мендеш и Перес за Кристиано

"Спокоен съм", беше единственият коментар на боса на Реал по темата с евентуалното напускане на Роналдо, което може да се тълкува и положително от феновете, че може би драмата ще бъде избегната. Но развитието предстои в близките дни, като е показателно, че и самият футболист избягва да коментира забъркания скандал.