Отношенията между президента на Реал Мадрид Флорентино Перес и звездата на отбора Кристиано Роналдо са обтегнати, твърди „El Mundo“.

Перес е взел решение да не предлага нов договор на португалския футболист, въпреки желанието на Роналдо да получи драстично увеличение на заплатата.

Португалецът се чувства излъган от Флорентино Перес, задето не му предлага нов контракт.

Роналдо е раздразнен, че клубният президент Флорентино Перес обеща да удължи договора си с него след края на сезона - 2016/17, но не го направи.

Португалецът е инструктирал своите съветници да проучат новия договор между Лионел Меси и Барселона, както и споразумението, подписано от Неймар за преминаването му в Пари Сен Жермен. Аржентинецът получава заплата от 40 милиона евро след плащането на данъци, но без бонуси, а бразилецът е с 30 милиона евро, а Роналдо е с 21 милиона евро.

Кристиано е убеден, че ситуацията в момента е “несправедлива” и не се чувства “ценен”. Освен това номер 7 припомня проблемите си с данъчните в Испания и че в Англия никога не би имало подобен казус. 

Те постоянно казват: "Утре, утре", публикува изданието думите на Роналдо, като се позовава на хора от неговия антураж. За португалецът доскоро нов договор не бе въпрос на пари, а на статус. Сега разликата в заплатата с други звезди е станала твърде голяма.

Зидан: Не си представям, че Роналдо ще играе другаде

Роналдо започна да изнудва Реал, иска заплатата на Меси или си тръгва

Реал ще прави невъзможното, за да подмени BBC с NHL

Реал разрешил на Жорже Мендеш да търси нов отбор на Кристиано

Реал не се отказва от CR7, но има разминаване на мненията

Cadena Ser: Реал готов да размени най-голямата си звезда за Неймар

AS: Роналдо се чувства предаден, Моуриньо ще се облажи