Бившият съотборник на Марсело в Реал Мадрид Серхио Рамос поздрави бразилеца, който днес се сбогува с “Кралския клуб” след дълъг престой на “Сантиаго Бернабеу”, изпълнен с трофеи.

“Братко, днес ти казваш “сбогом”, но твоето наследство е вечно. Поздравления за постигането на невъзможното. Голяма целувка, Марсело”, написа Рамос в публикация в Инстаграм, добавяйки снимка на двамата как празнуват с 13-ия трофей на мадридчани в Шампионската лига. Именно защитникът беше предшественик на Марсело с капитанската лента на тима преди трансфера си в Пари Сен Жермен преди година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Досегашните съотборници на левия бек в Мадрид Тони Кроос и Винисиус Жуниор също му посветиха публикации в социалните мрежи. “Мога да кажа, че съм играл с най-добрия ляв бек за всички времена”, написа германският халф в Туитър, споделяйки четири свои снимки с Марсело.

“Марселиннннн!!! Благодаряяя ти за всичко!!! Легенда и играчът с най-много трофеи в най-големия клуб в света!! Беше удоволствие са играя и да се уча от теб. Чудовище на и извън терена!!! Ти си бедствиееее!! Вечен №12”, публикува Винисиус в Туитър като коментар към обща тяхна снимка с трофея от Ла Лига през изминалия сезон.