Капитанут на Реал Мадрид Серхио Рамос не скри възхищението си от наставника на „балета“ Зинедин Зидан. Бранителят сподели, че дори за него е странно добрите играчи да се превръщат в добри треньори.

„Зидан е най-добрият, без съмнение. Той го показа и ние сме щастливи, че ни е наставник. С него има последователност. Странно е добрите играчи да стават добри треньори, а той го направи“, започна Рамос.

За Кристиано Роналдо, който с гола си срещу Гремио донесе трофея от Световното клубно първенство, Рамос обясни: „Нашият номер седем е нападател, който никога преди не сме виждали, вече е легенда. Ще остане като най-добрите футболисти в историята. Роналдо има много важно значение в отбора ни и всичко го уважават много“.

През лятото усърдно се говореше за интереса от страна на Кралския клуб към Килиан Мбапе. Младата френска надежда обаче реши да замени Монако с ПСЖ, а по ирония жребият за осминафиналите на Шампионската лига срещна „белите“ с парижкия гранд.

„Мбапе е голям играч, много млад и със страхотно бъдеще. Винаги прави разликата. Ще имаме възможността да се изправим срещу него“.