Испанските медии продължават с разкритията "на час по лъжичка", свързани с договора на Сантиаго Солари с Реал Мадрид. След като по-рано през деня стана ясно, че клубът официално е внесъл контракта му в местната футболна лига, сега вестник "Марка" разкрива и още подробности по него. 

Той ще бъде до края на сезона, като в него ще има опция за удължаването с още една година. Тази опция ще бъде активирана при изпълняването на определени условия, а според информациите, те са доста лесни за постигане и нищо чудно наистина контрактът му да е на практика до 30 юни 2020 г. 

Все още се чака официалното потвърждение на Реал за назначението му. Но то е просто формалност, след като вече договорът му е депозиран в лигата. Очаква се до няколко дни той да позира за снимка с президента Флорентино Перес за официалния сайт. 

А новината за назначението и продължителността на договора на Солари с Реал са потвърдени и пред вестник "Ас" от източник "от възможно най-високото ниво на йерархията в клуба", което на практика официализира новината.