Шефове в Реал Мадрид ще летят през тази седмица до английската столица Лондон, за да стартират преговори с колегите си от Тотнъм Хотспър за привличането на нападателя Хари Кейн. Испанският тим е заделил 173 милиона паунда за стрелеца, надявайки се, че тази сума ще удовлетвори президента на „шпорите” Даниел Леви.

Английският национал е голяма цел за „лос бланкос” през последните години, благодарение на невероятните си изяви с тима от северната част на Лондон. Въпреки че ще отсъства до края на сезона, контузвайки се в първия четвъртфинал в ШЛ срещу Манчестър Сити, то Кейн има 17 гола в първенството, за да оформи своите 178 гола във всички турнири за Тотнъм.

Испанските медии пишат, че шефовете на Тотнъм ще опитат да „надуят” още повече цената за Кейн, с цел да преустановят желанието на „лос меренгес” да вземе звездата на Маурисио Почетино.

Все пак медиите твърдят, че именно нападателят ще е първата покупка, с която ще стартира новия „Галактико” в Мадрид, като футболистът на Челси – Еден Азар, също е силно искан.