Реал Мадрид и конкретно президентът Флорентино Перес са решени на всичко, за да привлекат двете изгряващи звезди на световния футбол - Килиан Мбапе и Ерлинг Халанд. Според журналистът Едуардо Инда босът дори вече е осигурил бюджета, за да осъществи мечтата.

Французинът ще пристигне като свободен агент, а "елият балет" ще плати откупната цена от 75 милиона евро, за да вземе и норвежеца от Борусия (Дортмунд).

"От най-високите нива в Реал Мадрид ми казаха, че привличането на Мбапе вече е на практика договорено. В клуба обаче са решени да вземат Килиан и Халанд едновременно. Реал ще направи всичко възможно да привлече и двамата през лятото. Халанд струва 75 милиона евро, плюс още нещо за агента му Мино Райола. На събранието на делегатите бе взето решение, че 200 милиона от 400-милионният бюджет, ще отидат за стадиона, а другите 200 ще бъдат заделени за привличането на Мбапе и Холанд. Аз бих казал, че и сделката да Холанд е до голяма степен договорена, тъй като Реал със сигурност ще плати клаузата от 75 милиона евро", обяви Инда.