Реал Мадрид спечели рекордна шеста Суперкупа на Европа след победа над Аталанта във финала с 2:1. Новата звезда на отбора – Килиан Мбапе, пък дебютира с първи гол и първи трофей.

Въпреки успеха, ръководството на „Лос Бланкос“ изобщо не са се посвенили да опитат да избият сериозна част от разходите си за това лято, като правят солидно увеличение на най-евтините билети за „Сантиаго Бернабеу“, пише Diario AS. Това са местата едва на четвъртия етаж, които са увеличени с над 70% от 55 евро, колкото бяха през миналата година, до цели 95 евро през тази кампания.

БГНЕС
22 снимки

Това става ясно след обявяването на цените за първия домакински мач на Реал Мадрид през този сезон, който ще бъде изигран на 25 август срещу гостуващия Реал Валядолид. Най-скъпият билет за същия двубой ще е на цена от 210 евро.

Реал Мадрид е един от четирите клуба в Ла Лига заедно с Еспаньол, Райо Валекано и Виляреал, които не са подписали споразумението за предоставяне на евтини билети от 30 евро. Вестник AS допълва, че цените на билетите за мачовете на мадридчани варират спрямо противника, а Валядолид попада в най-ниската ценова категория, което означава, че те ще бъдат доста по-скъпи за мачовете със статут на дербита през предстоящата кампания.