Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е взел окончателното решение, че до края на януарския трансферен прозорец няма да похарчи нито стотинка за нови попълнения, но за сметка на това ще направи сериозни промени в отбора през лятото, когато се очаква да развърже кесията и да осъществи много сериозни трансфери, съобщава „El Pais“.

Перес е провел няколко срещи през последните седмици с изпълнителния директор Хосе Анхел Санчес относно плановете за селекция на Реал Мадрид, които ще бъдат осъществени през следващото лято.

Самият Санчес от своя страна е имал лична среща с агента Жорже Мендеш в испанската столица в началото на годината, на която са били коментирани различни имена.

Мендеш е много близък партньор на Реал Мадрид и е в отлични отношения с Флорентино Перес.

Не е тайна, че Флорентино Перес обича да се съветва с различни специалисти, на които има доверие относно футболистите, които са негова трансферна цел. В крайна сметка окончателното решение се зима от президента на Реал Мадрид, но той слуша тези, които цени.

Реал Мадрид е подготвил 120 милиона за звезда на Челси

Един от близките съветници на Перес е агентът Ернесто Бронцети, който е и много добър приятел на президента на Реал Мадрид. 

“Cadena SER”: Почетино и Кейн отиват в комплект в Реал

Гилем Балаг: Азар и Куртоа са приоритетните трансферни цели на Реал

Реал ще прави невъзможното, за да подмени BBC с NHL