Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо направи любопитен коментар за ПСЖ. Португалецът заяви, че не се страхува от парижкия гранд, който е сочен за основен фаворит за титлата в Лига 1, както и за голям претендент за трофея в Шампионската лига.

През лятото на 2017 година съставът от града на любовта привлече звездата на Барселона – Неймар – за рекордните 222 милиона евро. В края на трансферния прозорец и перлата на Монако Килиан Мбапе премина на „Парк де Пренс“.

Зизу внесе спокойствие: Всичко между Рамос и Роналдо е изгладено

„ПСЖ не е проблем. Не се страхувам от този отбор. Ние сме шампиони на Европа и защитаваме трофея. Трябва да уважаваме този факт. Мисля, че сме показвали, че когато е нужно да се справим в труден момент, сме го правили“, отбеляза Роналдо пред L'Еquipe и добави: „Предпочитам да финишираме първи в групата, но преди всичко важно е да се класираме за фазата на директните елиминации“.

Запитан за нетипичната за него голова суша, португалската звезда каза: „Доволен съм и се чувствам добре. Загубихме точки в Ла Лига, но в Шампионската лига се движим добре. Това е само началото на сезона и остават още много двубои. Нужно е да запазим спокойствие, да продължим да работим, защото очевидно го умеем“.

„Не по моя вина топката не иска да влиза...Това не ми пречи да работя, както винаги и да имам същия хъс. Нещата се променят, не се безпокоя“, добави нападателят.

„Хората са по-притеснени от мен. Аз обаче съм спокоен. Преди две години беше същата история. Миналата година пак, тази година започва наново...“, коментира още Роналдо.