Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо има проблеми в ръката преди домакинството на Малага от 19-ия кръг на Ла Лига. Това съобщават медиите в Испания, които не поясняват дали става дума за лявата или дясната ръка.

Уточнява се, че португалецът е получил удар по време на тренировка. Той е бил прегледан от лекарите на клуба. Медиците са му поставили превръзка, като са казали, че няма опасност Кристиано да пропусне предстоящия мач на „Бернабеу“.

Двубоят между Реал Мадрид и Малага е днес, 21 януари, от 17.15 часа българско време. Припомняме, че „белите“ са в серия от три поредни двубоя без успех. Те записаха реми срещу Севиля за Купата, а след това претърпяха поражение от същия съперник за първенство. През седмицата пък момчетата на Зинедин Зидан загубиха от Селта Виго с 1:2 първия четвъртфинал за кралската купа. Тези резултати Реал записа, след като направи впечатляваща серия от 40 мача без поражение.

Европейските клубни шампиони са на върха в класирането на Примера с 40 точки. Втори е Севиля с 39, а Барселона е трети с 38 (и двата състава са с мач повече от „кралете“). Предстоящият съперник на Реал – Малага – заема 13-ото място с актив от 21 пункта.