Футболистът на Реал Мадрид Тони Кроос заяви какъв не желае да стане след края на активната си спортно-състезателна кариера. Халфът обясни, че не би желал да навлиза в треньорския занаят, тъй като не иска животът да продължи в ритъма, в който е сега.

„Не би ми харесало да бъда треньор, не искам да продължа да водя същия живот като сега – непрестанни пътувания, без да се задържам много у дома. Освен това, даже мисля, че е по-зле, защото носиш отговорността за цял един отбор. Така, че не – не желая да съм наставник“, отсече Кроос.

Тони Кроос

източник: БГНЕС

„Не знам каква професия ще упражнявам в бъдеще, имам време да помисля. На 16-годишна възраст, когато другите деца кроят планове какви искат да бъдат, аз вече бях футболист. На 17 години дебютирах с първия тим….беше ми лесно да избера професия“, каза още Кроос.

Кроос премина в Реал Мадрид през лятото на 2014 година от Байерн. Върнат на трансфера си, халфът обясни: „Беше голяма крачка. Бях на 24 години, и не ми коства малко да оставя страната си, но чувствам добре тук. Жена ми е чудесна, децата ми са очарователни, имам успехи“.

Кроос отсвири слухове, че се маха от Реал