Треньорът на Реал Мадрид Сантиаго Солари неглижира слуховете за раздор между него и плеймейкъра Иско Аларкон. Аржентинският специалист заяви, че цялата шумотевица, която медиите в Испания създадоха, всъщност касае рутинно решение като тези, каквито му се налага да взима всеки ден.

По този начин специалистът продължи познатата линия на поведение и отказа да придаде по-голяма важност на информациите. Показателно е, че Иско попадна сред избраниците на „кралския клуб” за сблъсъка с Валенсия в Ла Лига, докато преди това беше в състава за двубоя срещу Рома в Шампионската лига през седмицата (спечелен с 2:0).

„Честно казано, не мисля, че тук има каквото и да било за обсъждане. Говорих по тази тема само преди дни. Има неща, които се случват, както и решения, които трябва да се вземат. Това е”, лаконично коментира Солари.

„Не мога през цялото време да спекулирам тук с вас (има предвид медиите – б.р.). Имам на разположение 24-ма професионалисти, те всички се трудят здраво и трябва да решавам. Няма какво повече да кажа. Правя това, което сметна, че е най-добро за всеки футболист по отделно. Няма играч в този тим, който да не е важен. Все пак става дума за Реал Мадрид”, допълни Солари.