Треньорът на Реал Мадрид Сантиаго Солари за сетен път направи коментар за един от играчите в състава си. Специалистът говори за Иско Аларкон, който позагуби водещата си роля, след идването му.

Солари бе категоричен, че няма твърди титуляри и добави, че така е било и по негово време, така е и сега.

„Не мисля, че има твърди титуляри – така е било и когато аз играех, така е и сега. Работата на журналистите е да коментирате кой играе и кой – не. Да говорите за треньорите…но никой няма сигурно място. Всеки трябва да дава максимума от себе си, за да заслужи мястото си. Работата на треньора е отсее кое е най-доброто за съответния мач и да се опита да не сгреши“, обясни Солари.

Иско

източник: БГНЕС

Запитан дали в действителност е бил подразнен от снимката на Иско по случай Хелоуин, която дойде в един по-деликатен момент за Кралския клуб, Солари обясни: „Нямам профил в социалните мрежи, даже не съм я видял“.

Припомняме, че по-рано възникнаха слухове, че Солари е бил ядосан, че един от играчите му демонстрира духовито поведение при все настъпилите дни на трудности за отбора му. Според други слабата форма на Иско е причината за разлъката с треньора му, а трети са на мнение, че халфът нямал желание да се адаптира към стила на Солари.

Още новини: 

Солари: Няма драма с Иско

Солари за Иско: Точни решения в точни моменти