Имената на четирима специалисти се спрягат за евентуални наследници на Сантиаго Солари на треньорския пост на Реал Мадрид, пише Marca.

Според информацията,  специалистът ще се раздели с „белите“ след края на сезона, а като евентуални негови заместници се сочат мениджърите на Ливърпул и Тотнъм Юрген Клоп и Маурисио Почетино, наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри, както и бившият треньор на „балета“ Зинедин Зидан.

В Испания потънаха в скръб заради резила на Реал 

Юрген Клоп

източник: БГНЕС

Именно Зизу изведе испанския гранд до три поредни трофея в Шампионската лига, а през настоящия сезон Реал бе детрониран от Аякс на осминафиналите. Точно това била и капката, която преляла чашата, твърдят запознати. След поражението от холандския гранд, босът на мадридчани Флорентино Перес вече бил решен да направи промяна.

Маурисио Почетино

източник: БГНЕС

Припомняме, че по-рано „лос меренгес“ бяха елиминирани от Барселона на полуфиналите на Купата на Краля, а в Примера шансовете на тима са минимални. Бензема и компания изостават на 12 точки от каталунците, които са начело.

Иначе се говори, че за момента името на Жозе Моуриньо не стоялo като опция за треньор пред Перес. Търсеният профил бил различен, като португалецът, който бе начело на Реал от 2010-а до 2013-а, не се вписвал в него.

Масимилиано Алегри

източник: БГНЕС

Колкото до Зизу, не било сигурно дали той ще се наеме да се завърне в бившия си тим. Източници, запазили анонимност разкриват, че французинът не би желал да прави чистката на „Бербнабеу“, която към момента изглеждала неизбежна.

Зинедин Зидан

източник: БГНЕС