Приказката между Реал Мадрид и най-добрия му реализатор в историята Кристиано Роналдо е на път да приключи. Според последните информации, португалецът е получил зелена светлина да договори изходящия си трансфер след края на сезона. 

Китайци се точат на Кристиано Роналдо

Новината е на уважавания журналист Дънкан Касълс, който се позовава на свои източници от ръководството на "белите". Неговата информация гласи, че лично президентът на клуба Флорентино Перес е стигнал до извода за предстоящата раздяла. 

Пълен развод между Флорентино Перес и Кристиано Роналдо

Той е готов да намали драстично финансовите изисквания за продажбата на нападателя. В момента клаузата за прекратяването на договора му е 1 млрд. евро, но Перес е готов да го продаде за далеч по-малко. И въпреки всичко трансферната сума ще надхвърля с много 100-те млн. евро. 

Зидан: Не си представям, че Роналдо ще играе другаде

Единствените два отбора в целия свят, които изглеждат способни да привлекат португалеца при тези условия на Реал и с огромните му финансови изисквания за заплата от порядъка на 50 млн. евро годишно, са само Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен. 

Роналдо започна да изнудва Реал

Отношенията между Роналдо и Перес се развалиха от края на миналия сезон насам. Първо заради недостатъчната подкрепа на ръководителя на мадридчани по делото за данъчни измами срещу звездата, а после и заради нежеланието да му поднови договора с подобрена заплата от сегашните 21 млн. евро на сезон.