Тони Кроос е "спокоен" относно бъдещето си и преговорите за нов договор с Реал Мадрид. Бившият германски национал има контракт с европейския клубен шампион до края на сезона, но иска да приключи кариерата си в испанската столица.  

"Щастлив съм и съм много спокоен. В момента се чувствам изключително добре. Виждам какво се пише в пресата и не знам какво точно ще стане. По време на паузата за Световното първенство ще си помисля добре и ще реша. Няма да ходя никъде, ще завърша кариерата ми тук. В момента няма нoвини. Клубът и аз сме изключително спокойни. Смешно е, че доста хора смятат, че знаят какво си мисля. Самият аз не съм наясно. Искам да остана тук до края на дните ми като футболист. Казвал съм го толкова много пъти. Може да говорим през януари, февруари, март. Сигурен съм, че всичко ще бъде точно", заяви Кроос пред медиите. 

В сряда Реал Мадрид е домакин на Селтик в двубой от последния кръг в груповата фаза на Шампионската лига, като отдавна си осигури класиране за директните елиминации в турнира. Тони Кроос беше отстранен от игра с червен картон при равенството 1:1 на "белите" у дома срещу Жирона в мач от Примера дивисион миналата неделя. 

32-годишният германски халф има три спечелени титли на Испания с Реал Мадрид, както и четири трофея в Шампионската лига.