Старши треньорът на Реал Мадрид Жулен Лопетеги изрази притеснения от отсъствието на Иско Аларкон, който ще бъде извън игра през следващия месец, след като претърпя операция.

„Надявам се, че Иско ще успее да се възстанови бързо. За огромно съжаление всяко едно отсъствие на играч заради контузия е лоша новина за нас. Аз имам пълно доверие в състава“, коментира Лопетеги.

„Нямах възможност да говоря с Иско. Надявам се, че той бързо ще успее да се върне във форма“, добави наставникът на Реал Мадрид.

„ВАР без никакво съмнение помага на съдиите при взимането на решения. Разбира се, че има различни мнения по темата, защото не съществува перфекционизъм. Със сигурност системата е по-добра“, продължи той.

„Трябва да изчакаме и да видим дали Карвахал ще бъде готов за дербито срещу Атлетико Мадрид. Не мога да бъда още сигурен. Със сигурност той няма да може да играе срещу Севиля“, допълни треньорът на „кралете“.

„Севиля е добър отбор, който разполага с футболисти, които се адаптираха към системата и начина на игра на Мачин. Очакванията са ми да се получи много голям мач срещу един много силен съперник.“

„Седмицата е много трудна и решаваща за нас. Нормално е да направя някои ротации“, каза още Жулен Лопетеги.

Реал Мадрид с всичко най-добро за гостуването на Севиля