Кристиано Роналдо е информирал президента на Реал Мадрид Флорентино Перес за желанието си да напусне "Сантиаго Бернабеу", съобщава "Скай Спортс".

Роналдо е недоволен от недостатъчната подкрепа от страна на клуба след обвиненията на испанските власти за укриване на данъци, както и от това, че вече не чувства обичта на феновете на отбора.

Ефективността на Кристиано Роналдо - 1,8%

Самият Перес категорично е отхвърлил възможността да го пусне да си тръгне, освен ако друг клуб не заплати заложената в договора му до лятото на 2021 година клауза за откупуване срещу 1 милиард евро.

Бензема смята, че Зидан и Роналдо са виновни за слабата форма на Реал Мадрид

Освен това президентът на испанския гранд е уверил португалеца, че в последните 12 месеца не е постъпвала оферта за него.

УЕФА обяви най-силния отбор от началото на века

Роналдо в момента не се чувства с екипа на Реал добре и това се потвърждава от факта, че той е вкарал само 1 гол в осем мача в Примера дивисион от началото на сезона.

Перес пък вече обмисля варианти за заместник на португалеца с привличането на нова голяма звезда още през лятото. Сред разглежданите имена са Еден Азар от Челси, Антоан Гризман от Атлетико Мадрид, Хари Кейн от Тотнъм и Роберт Левандовски от Байрен Мюнхен./ БТА