Атаката по президента на Реал Мадрид Флорентино Перес със скандални записи продължава. 

Испанското издание El Confinedcial разпространи трета част от файловете, в които босът на "белия балет" напада едни от най-големите звезди на клуба. В първите две той прави много остри коментари за клубните легенди Раул и Икер Касияс.

Сега изданието показа разпечатка от запис, направен през 2012 г. В него Перес напада тогавашния треньор на тима Жозе Моуриньо, звездата на световния футбол Кристиано Роналдо и техният мениджър Жорже Мендеш.

"Роналдо е идиот! Болен човек. Мислиш си, че е нормален, но всъщност не е. Ако беше нормален, нямаше да прави всичко, което прави… Защо според теб направи тази глупост?", твърди Перес, но не става ясно за каква глупост става дума.

"Мендеш не взима никакви решения. Нищо не прави и за Моуриньо. Дори с интервюта. Това са хора с ужасно его. Те не живеят в реалността, защото и двамата можеха да взимат много повече пари, ако го правиха. Двама ненормалници, защото говорим за много пари. Никой не ги харесва, имат лош имидж в обществото. Ако обществеността ги харесваше, щяха да печелят много повече!", продължава босът на Реал.

В атаката си президентът на „белия балет“ не подминава и още един португалец – левият бек Фабио Коентрао.

"Поредният, който няма мозък в главата. В момента той не струва, а Моуриньо е идиот… Не е като да не иска да играе… Малко е глупав, защото шофира, без да има книжка. Пречупи се от напрежението. Болен е, но не му пука", твърди Флорентино Перес.