Ювентус иска да се сдобие с услугите на халфа на Реал Мадрид Иско Аларкон през лятото на 2019 година, твърди Tuttosport.

Според информацията на италианското издание, „бианконерите“ следят изкъсо ситуацията около полузащитника и вярват, че шансовете им са съществени. Един от аргументите на „Старата госпожа“, че ще има успех, идвал от последния мач на „белите“. При загубата на Реал Мадрид от Реал Сосиедад с 0:2 Иско започна като резерва и се появи на терена в 57-ата минута на мястото на Каземиро. Шефовете на италианския шампион разчитат в тези действия на наставника на Кралския клуб Сантиаго Солари това, че той няма да разчита на испанския национал в бъдеще.

Кейлор Навас и Иско

източник: БГНЕС

Запознати твърдят, че е имало възможност Иско да премине на „Ювентус Стейдиъм“ още през януари, но ситуацията около Пауло Дибала отложила предложението на гранда от Ботуша към световния клубен шампион. Юве бил склонен да продаде аржентинеца, към когото има интерес от Манчестър Сити, Пари Сен Жермен и Байер Мюнхен. За момента обаче подобна сделка се отлага в бъдещето. Слуховете са, че „черно-белите“ искали да получат поне 100 милиона евро.

Междувременно Иско има договор с Кралския клуб до 2022 година.

Реал Мадрид се оплака, подава жалба срещу съдията 

Жената до Иско за страха да разкрие бременността си