Отборът на Реал Мадрид отново е пълнен със звезди, които искат да блестят със собствена светлина. Прожекторите са насочени към новите играчи и начина, по който си взаимодействат с по-опитните в тима. Дали обаче ще успеят да работят заедно? Тепърва ще стане ясно.

Кадри от социалните мрежи показват реакцията на Килиан Мбапе при късния гол на Ендрик в Шампионската лига и предоставят нова тема за работата между двамата съотборници.

Защитаващият титлата си испански клуб започна кампанията си в Шампионската лига с успех над Щутгарт с 3:1 на „Сантяго Бернабеу“.

През второто полувреме Ендрик да подпечата победата с попадение отдалеч в допълнителното време на срещата. Това беше неговият втори гол за клуба и първи в Шампионската лига, при дебюта му в надпреварата. Попадението го превърна в най-младия голмайстор на тима в този турнир на 18 години, 1 месец и 27 дни.

Килиан Мбапе повтори емблематично празнуване на гол в Реал

Решението му да стреля извън наказателното поле, след като Килиан Мбапе и Винисиус Жуниор бяха на може би по-добри позиции доведе до реакция от страна на френския национал. Бившият нападател на ПСЖ изглежда искаше сам да завърши атаката и въпреки гола може би не успя да се зарадва напълно.