Спекулациите за бъдещето на Даврин Нунес в Ливърпул продължават с пълна сила. Преди няколко дни нападателят изтри всички свои снимки с фланелката на „червените” след поредната атака към него в социалните мрежи.

Феновете на „мърсисайдци” са меко казано недоволни от представянето на уругваеца през настоящия сезон. Статистиката на нападателя не е никак лоша, но на фона на уникалните пропуски от чисти позиции, показателите му са твърде ниски.

В Англия веднага се заговори, че Ливърпул няма нищо против да се раздели с най-скъпия си трансфер. Нунес дойде на „Анфийлд” от Бенфика за сумата от 85 млн. евро.

Според последните информации от Испания, Барселона проявява сериозен интерес към футболиста. Местните медии твърдят, че от Ливърпул са склонни да продадат звездата си за сумата, която те платиха за уругваеца преди две години, а именно 85 млн. евро.

Малко вероятно е обаче Барселона да склони да извади подобна сума като се имат предвид финансовите проблеми на каталунците в последно време и продължаващата реконструкция на стадион „Камп Ноу”. Все пак е възможно да се стигне до някаква развръзка по темата, ако от Барса се разделят с някоя от звездите си през лятото, допълват още в Испания.