В Реал Мадрид са притиснати до стената в опитите да се разделят с Гарет Бейл, пише „Marca“. Уелсецът не влиза в плановете на Зинедин Зидан за следващия сезон и „кралете“ се опитват да го продадат, но към него няма реални оферти.

Заплатата на Гарет Бейл е определяна като една от основните пречки за евентуалната му продажба. Той получава по 17 милиона евро на „Сантиаго Бернабеу“, а подобно възнаграждение не може да му бъде осигурено от много отбори.

В Реал Мадрид са готови да претърпят сериозни финансови загуби, но да се разделят с Бейл. Испанският клуб е склонен да го включи в сделката с Челси за Еден Азар, но лондончани при всички положения искат от уелсеца да намали финансовите си претенции.

От Реал Мадрид също така са предложили Бейл на Байерн Мюнхен, но от германския клуб за момента не показват, че се интересуват от 29-годишния футболист.

„Кралете“ стигнаха до там, че да предлагат Бейл под наем на Тотнъм. Освен това испанският гранд е готов да продължи да плаща част от заплатата на футболиста, ако той се завърне при „шпорите“.

Друг отбор, който се интересува от Бейл е Манчестър Юнайтед, но за момента и „червените дяволи“ изчакват да видят как ще се развият нещата около уелсеца.