Футболистът на Реал Мадрид Хесус Вайехо ще замени капитана Серхио Рамос, ако той не е в състояние да играе при домакинството на Малага на „Сантиаго Бернабеу“ от 13-ия кръг на Примера дивисион.

Рамос предстои да премине медицински изследвания до края на деня, след които ще стане ясно дали ще може да вземе участие в срещата.

„Ще видим дали Рамос ще играе. Той ще играе, ако се чувства добре. Имаме и други възможности, така че ще преценим. Няма смисъл да рискуваме здравословното състояние на Серхио. Ако Рамос не играе, ще разчитаме на други футболист, който нямам съмнение, че ще се справи добре“, сподели треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан.   

„Със сигурност Карвахал не е искал умишлено да си изкара жълтия картон в мача срещу АПОЕЛ Никозия. Не мога да разбера защо срещу него бе започнато разследване.“

„Аз съм виновен за това, че изоставаме на 10 точки от Барселона. Трябва да се концентрираме и да продължим напред.“

„Кейлор Навас и Ковачич са почти готови да се завърнат в игра. Ще преценим в последния момент.“

Зидан гласува пълно доверие на Бейл

„Искам, ако може и Барселона, и Валенсия да загубят в мача помежди им. Ние обаче гледаме нашата цел, а тя е да победим Малага. Това е много важно. В никакъв случай не ми е минавало през ума, че може в началото на сезона да изоставаме на 10 точки от Барселона“, каза още Зинедин Зидан.