Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер все още не е взел решение къде ще продължи кариерата си. Той напусна "точиите" в края на май тази 2018 г. след 22 начело на клуба. След кратка почивка, Венгер обяви, че в началото на 2019 г. ще завърне във футбола.

Към момента обаче французинът все още не е взел окончателно решение кой клуб да поеме. 

В последната седмица "France Football" на няколко пъти съобщи, че Венгер е в преговорни отношения с ръководството на Милан. Самият специалист обаче отхвърли спекулациите, казвайки, че това са лъжи.

Много медии в Европа пък вече с "половин уста" информират, че Венгер е първи избор на Флорентино Перес за официален заместник на уволнения преди седмица Жулен Лопетеги. В момента "Белият балет" се води от временния вариант Сантиаго Солари, който обаче записа три победи в три мача начело на клуба, с голова разлика 11 на 0, и е много вероянто да остане за постоянно.

"Все още не съм взел решение за бъдещето си. Ако трябва да бъда честен, Реал Мадрид не са ме търсили", каза легендарният мениджър пред "beIN Sport".

"Ще опитам да реша всеки проблем само когато трябва да се изправя срещу такъв. В момента нямам никакъв проблем. През януари ще реша какво да правя", добави още 69-годишния носител на 3 титли от Висшата лига.

Венгер: Милан? Всичко е лъжа

Арсен Венгер вече преговаря с Милан