Финалът в Шампионската лига приближава, а за звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо това означава усилени тренировки и добра подготовка. Не е тайна, че португалецът полага сериозни усилия, за да бъде в отлична форма за изявите си на терена, а в добавка с това получава и перфектен външен вид. 

Роналдо: Ливърпул на Клоп ми напомня за Реал

В интервю за "Business Insider" главният готвач на националния отбор на Португалия - Луис Лаврадор разкрива какво хапва Роналдо и кои са задължителните храни, които присъстват в менюто на нападателя. 

33-годишният футболист винаги се храни здравословно, а според Лаврадор в менюто му задължително присъства и чаша червено вино. Роналдо залага на пресните плодове, пълнозърнестите храни, богати на протеин храни и голямо количество салати. 

Освен това по време на тренировка или мач Роналдо приема известно количество изотонични напитки с малко захар, които спомагат хидратацията. 

CR7 за Неймар: Винаги се говори, накрая никой не идва

Лаврадор допълва, че в менюто на Роналдо присъства задължително рибата. Понякога футболистът на "белите" хапва и чисто месо, придружено с голямо количество салата.