Нападателят на Рел Мадрид Кристиано Роалдо не се радва на мир и спокойствие в дома си, пише ABC. Въпреки че на скоро стана татко за четвърти на малката Алана Мартина, в семейството на португалеца витае известно напрежение.

Твърди се, че то е провокирано от факта, че едни от най-обичаните жени от португалеца – майка му и половинката му Джорджина не таят особени симпатии една към друга, както и от това, че майката на наскоро родилата дама се установила във фамилната къща.

Запознати разказват, че Долорес Авейро, която неотлъчно се грижеше за Кристиано Джуниър, не може да преглътне факта, че постепенно е изместена от Джорджина. Половинката на носителя на „Златната топка“ не искала да разчита толкова на свекърва си за отглеждането на рожбите на звездата на Кралския клуб, а когато имала нужда от помощ се доверявала повече на родната си майка Ана Мария, което допълнително създавало дискомфорт за Долорес. Твърди се, че стожерът в семейството на CR7 обмисляла да напусне луксозния му дом и да се завърне в Португалия. 

Жега в Реал: Рамос публично се заяде с Роналдо