Мениджърът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, отрече появилите се информации, че отношенията му с Гарет Бейл са обтегнати и изрази мнението си относно завръщането на най-престижния европейски клубен турнир - Шампионска лига. 

"Всичко е напълно нормално. Той е щастлив, че отново ще играе. Имаше лек дискомфорт, който няма да му попречи за мача срещу Валенсия. Може би все още не е готов на 100%, но това е нормално след тази продължителна принудителна пауза“, заяви Зидан.

"Наясно сме с формата на Шампионска лига, знаем как ще се случат нещата, но нямаме идея къде ще играем реванша с Манчестър Сити", призна Зизу. 

В първия двубой от 1/16-финалите на Шампионска лига Реал допусна поражение на "Сантиаго Бернабеу" с 1:2. Малко след това футболът в почти цяла Европа бе спрян заради пандемията.

"Ще се адаптираме. Без значение дали в Лисабон или Манчестър, ние ще играем. Първо трябва да отстраним Сити. Важното е, че отново ще играем и ние сме щастливи. Тази формула за завършване на Шампионска лига не звучи лошо, поне за мен. Харесва ми", допълни Зидан.