Слуховете за трансфер на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо зачестиха изключително много, но наставникът на "белите" Зинедин Зидан разсея съмненията за бъдещето му. Според него, няма начин португалецът да заиграе на друго място. 

Разбира се, последната дума е на президента на мадридчани Флорентино Перес, но френският специалист не вярва в инсинуациите, касаещи бъдещето на петкратния носител на Златната топка. 

"Знаем, че хората извън клуба постоянно ще си коментират и дебатират какво се случва в Реал. Но Кристиано може да говори единствено с действията си на терена, както винаги го е правил досега."

"Аз ще говоря само за това, за което той може да допринесе на терена. Просто не мога да си представя, че Кристиано ще играе другаде. Той е в Реал, на мястото, на което просто трябва да бъде. Всеки го обича тук."

"Не искам да говоря за договора му, мен ме интересува само представянето му на терена. Когато аз имах трудни моменти като футболист, просто не спирах да работя и нещата се връщаха на нормалния път. Това прави и Кристиано", сподели Зидан на пресконференцията преди мача с Леганес за Купата на Краля в четвъртък.