Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан изрази недоволството си от поведението на Серхио Рамос, който си изкара червен картон в края на мача срещу Депортиво Ла Коруня, който „белия балет“ спечели с 3:0.

„Мачът бе много труден за нас и имаше моменти, в които страдахме заради неточности в нашата игра. Все пак успяхме да вземем контрол върху мача след двата гола, които отбелязахме. Беше важно, че отбелязахме бързи попадения във вратата на съперника. Все пак генерално – нашето представяне бе добро“, коментира Зидан.

„Преди да отбележим втория гол имаше 40 подавания. Така искаме да правим нещата. Имаме футболисти за такъв стил на игра. Доволен съм от успеха, който е срещу труден съперник“, добави треньорът на Реал Мадрид.

„Искаме да притежаваме топката и да я разиграваме, защото имаме футболисти за такъв стил на игра. Наясно сме, че ще има моменти, в които ще атакуваме по-малко или ще имаме ситуации, в които трябва да контраатакуваме бързо. Нормално е на този етап да срещаме някои трудности“, продължи французинът.

Рамос достигна невиждани висини по червени картони

„Когато владеем топката, Иско има пълна свобода на действие. Той се движи добре между линиите. Иско може да играе на много позиции.“

Серхио Рамос скочи на съдията

„Нито един от футболистите не е изразил желание да напусне отбора. Искам да запазим всички налични футболисти и да не правим промени. До 31 август обаче има много време и всичко може да се случи. “

„Не съм доволен от поведението на Серхио и това, което се случи с него“, каза още Зинедин Зидан.