Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан реагира остро на непрестанните критиките към отбора му. Френският специалист заяви, че вече му е омръзнало от негативните приказки по адрес на “белите”.

Както е известно, мадридчани са на четвъртата позиция в Ла Лига с актив от 32 точки, на цели 16 от лидера Барселона.

Зидан не искал Кепа заради сина си

“Писна ми да слушам колко сме зле. Лесно е да се говори как всичко е лошо, но трябва да сте наясно, че не всичко е толкова негативно”, каза Зидан.

“Ситуацията е такава, каквато е. Нужно е да мислим позитивно - все пак сме още сме в борбата на всички фронтове. Това, което не трябва да правим, е да слушаме какво се говори. Трябва да слушаме възможно най-малко. Всичко, което се говори за Реал Мадрид, е негативно. Негативното продава повече. Според мен не сме толкова слаби”, заяви френският специалист.

Реал Мадрид води преговори с Йоаким Льов

“Повтарям. Мачът с Нумансия ми хареса, не ми хареса целия мач, но имаше неща, които ми харесаха. Хората, които идват на стадиона, трябва да ни подкрепят. Нуждаем се от тях”, категоричен бе той.

“Двубоят с Виляреал ще бъде тежък. Те са много добър отбор и  правят силен сезон. Виляреал губи малко мачове. Ние ще се опитаме да им нанесем поражение”, допълни наставникът.

Реал Мадрид се изправя срещу Виляреал в мач от 19-ия кръг на испанското първенство в събота. Двубоят е от 17:15 часа българско време.