Старши треньорът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан обсипа с похвали своите възпитаници за продукцията им в 1/2-финалния сблъсък с Валенсия за Суперкупата на Испания в Саудитска Арабия. “Белият балет” спечели с 3:1 и се класира за финала в неделя. Специалистът обаче размаха пръст, че отборът му все още не е спечелил нищо и е рано да се радват.

“Отборът работи здраво, за да бъде на това ниво. Радвам се да виждам динамика в играта ни във всеки мач. Вчера казах, че трябва да покажем най-доброто от себе си. Не знам дали това бе така, но съм доволен от представянето ни”, сподели Зидан.

“Доволен съм от всички, които бяха на терена, трудно ми е да отлича някого повече от останалите. Щастлив съм, че Иско отбеляза гол, той имаше нужда от това. Изобретателността на Кроос бе фантастична, а голът на Модрич е негов специалитет. Това е, което един треньор иска да вижда - играчите му да бъдат в оптимална форма. Можем да сме доволни, но все още не сме спечелили нищо. Сега трябва да си починем, а от утре ще започнем подготовка за финала”, допълни френската легенда.