Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зиден изрази надежда, че победата с 1:0 над Леганес за Купата на Краля, би могла да се превърне в решаваща за бъдещето на "белите". Френският специалист смята, че е възможно успехът да осъществи пълен обрат в събитията и тимът му отново да се завърне на победния път. 

Блед Реал зарадва феновете си с успех за Купата на Краля

"Трябва да се завърнем на победния път, опазвайки мрежите си чисти. След днешния мач сме с една стъпка по-близо до тази цел. Не може да се каже, че играхме по най-добрия начин, но постигнахме важен резултат преди реванша", коментира Зидан.

"Играхме малко по-лошо, отколкото срещу Виляреал миналия уикенд (0:1), но този път отбелязахме гол и спечелихме. Надяваме се това да е повратния момент. Щастливи сме от резултата, нуждаехме се от него. Понякога нещата стават малко по-трудни за преодоляване, но трябва да бъде търпеливи. Знаем, че можем да преминем през това", допълни французинът.

“Cadena SER”: Почетино и Кейн отиват в комплект в Реал

В момента Реал заема 4-ото място в Ла Лига с актив от 32 точки. "Белите" изостават на цели 19 от лидера Барселона, който има 51. Реваншът за Купата срещу Леганес на "Сантиаго Бернабеу" е на 24 януари от 22:30 часа българско време.