Зинедин Зидан се завърна начело на Реал Мадрид с договор до 2022 година. Единственото ново лице в неговия екип в сравнение с предишния, с който той работеше начело на „кралете“ ще бъде Роберто Васкес, който заема мястото на Йуис Йопис, който в момента е треньор на вратарите в Реал Сосиедад.

Екипът на Зизу:

Антонио Пинтус е много близък приятел на Зидан и бе с основна роля в работата на французина през първия му период на „Сантиаго Бернабеу“. Зидан познава Пинтус от работата им в Ювентус от 1996 до 2001 година. В този период Пинтус бе треньор по физическа подготовка. След пристигането на Лопетеги в Реал Мадрид, Пинтус бе оставен на втори план, но назначението на Солари го върна като част от първия състав на Реал Мадрид. Сега Пинтус и Зидан отново ще работят заедно.

Давид Бетони е вторият треньор в екипа на Зидан и също е личен приятел на французина. Бетони е дясната ръка на Зизу. Двамата играха заедно в Кан, откъдето се познават. Когато Анчелоти назначи Зидан за своя асистент, Бетони стана съгледвач в Реал Мадрид. След това започна работа със Зизу във втория отбор на Реал Мадрид.

Амиду Мсаидие е бивш френски футболист, който прекратява кариерата си в много ранен етап заради тежка контузия. Той е експерт по физиотерапия и кинезетерапия. Зидан го взе да работи с него през 2015 година, когато беше начело на втория отбор на Реал Мадрид. Мсаидие има голям опит с френските национални отбори по футбол и с работата с френски атлети. Завръщането на Зидан начело на Реал Мадрид означава, че и Мсаидие се завръща в испанската столица.

Роберто Васкес е новият треньор на вратарите в Реал Мадрид. В първия етап на Зидан начело на „кралете“, французинъ работеше с Йуис Йопис. Сега Йопис работи в Реал Сосиедад, а изборът на Зидан се спря на Роберто Васкес, който бе част от екипа и на Солари.