Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че едва ли треньорската му кариера ще е толкова дълга, колкото игралната му кариера. Французинът признава, че стресът си казва думата. 

Зидан пое "кралете" отново в началото на 2019-та година и е вече към края на 4-тия си пълен сезон начело на клуба. С него начело "белия балет" спечели изумителните три поредни титли от Шампионската лига, абсолютен рекорд в турнира. 

През този сезон Реал отново се движи добре, като отборът е с две точи аванс пред Барселона при оставащи 6 кръга до края на кампанията. Въпреки успехите си, Зидан признава, че едва ли ще успее да практикува треньорската роля за 20 години, по подобие на своята игрална кариера. 

"Няма да съм треньор 20 години, ще се оттегля по-рано. Всичко може да се случи, тъй като аз нямам никакви конкретни планове. Всекидневната работа ми доставя голямо удоволствие, ще видим занапред дали ще е така", започна легендата на кралския клуб. 

"Нямах намерение да бъда треньор, но се случи. Ролята със сигурност ме изморява и няма да успея да издържа в продължение на 20 години, със сигурност", завърши Зидан.