Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан демонстрира положителна нагласа към освиркванията. Той коментира, че това е част от кариерата на всеки футболист и заяви, че подтиква играча да реагира и да забележи, че не прави някои неща добре.

Специалистът говори преди шампионатния мач от петия кръг срещу Бетис. Двубоят е в сряда, 20 септември, от 23.00 часа на стадион „Сантиаго Бернабеу“.

Роналдо се готви здраво за завръщането си

„Аз като треньор искам да виждам в играчите си концентрация по 90 минути. Футболистите също искат това. Срещу Бетис ще се постараем да направим точно това. Ако играем интензивно, ще раним всеки съперник“, каза Зизу.

„Не искам да се връщам на наказанието на Роналдо. Доволни сме, че се завръща в игра. Надявам се това да е последният път, в който сме без него. Роналдо е щастлив, защото той обича да играе с колегите си“, добави специалистът.

„Винаги съм казвал, че трябва да имаме повече търпение с Бейл. Наясно сме, че ако всичко е наред, той е много добър футболист. Има време да видим най-добрия Бейл, сега е на добро ниво“.

Зидан разкри, че е подписал нов договор с Реал

Феновете на Кралския клуб невинаги са либерални към уелския национал. Понякога по негов адрес са налице освирквания. В тази връзка, Зизу обясни: „Не мога да кажа защо се получава така, не съм в главите на хората. На този стадион са освирквали всички. Не мисля, че има футболист, който да не е бил освиркван тук. Това е част от кариерата на всеки играч, но понякога е добре, защото те кара да забележиш, че не правиш някои неща добре. В случая не говоря за Бейл, а генерално. И на мен се е случвало и смятам, че е добре, защото реагираш“.