Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не се нае с прогноза дали Лука Модрчи у Тони Кроос ще са на линия за важния осминафинален реванш за Шампионската лига срещу Пари Сен Жермен. Зизу обясни, че Марсело, който имаше оплаквания, ще бъде на линия за домакинството на Хетафе в събота, 3 март, от Ла Лига, но заяви, че не може да каже нищо за другите двама.

„Кралете“ посрещат Хетафе на 3 март от 21.45 часа, а на 6 март е визитата на „Парк де Пренс“. След първата среща с френския гранд, момчетата на Зизу имат преднина от 3:1.

„Влизаме след загуба в мача с Хетафе (бел.ред. поражението от Еспаньол) и сега ще дадем всичко от себе си на терена. Ще има големи изискания спрямо нас, а ние ще се изправим срещу мотивиран съперник. Това е действителността“, каза Зизу.

Двама важни играчи на Реал не тренират пет дни преди ПСЖ

Запитан за травмата на звездата на Пари Сен Жермен – Неймар, която го вади и от осминафиналния реванш за Шампионската лига срещу Кралския клуб, френският специалист каза: „Съжаляваме много за Неймар. ПСЖ обаче е силен състав и заместникът на Неймар ще бъде също така качествен футболист. Няма да е лесен двубоят“.

Реал вдига двама важни играчи за ПСЖ

„В момента сме концентрирани върху домакинството ни на Хетафе, но е неизбежно футболистите да мислят за ПСЖ. Няма как такъв двубой да не вълнува играчите, но първо трябва да победим утре (3 март), а след това да мислим за вторник“.

Що се касае до контузените в редиците на „белия балет“, наставникът обясни: „Марсело ще бъде с нас в събота. За Кроос и Модрич все още не мога да кажа нищо. Искам играчите ми да са готови на 100 процента“.

„Ние се стараем да печелим мачове, а накрая на сезона ще разберем дали ще можем да вземе някакъв трофей“, добави още Зизу.