Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан провел специален разговор с голямата звезда на тима Кристиано Роналдо, който изиграл ключова роля за подобряване формата на португалеца. Такава информация се появи в испанското издание ABC, което пише още, че след въпросната сбирка петкратният носител на „Златната топка“ бил като прероден.

Роналдо притискал Перес

С оглед колебливото начало на новия сезон на Роналдо, Зизу го привикал с цел да поприказва и така да му помогне да се освободи от всички неприятни емоции около скандала с данъчните и всичките му критици.

Френският спец дал простичък, но златен съвет на CR7. „Концентрирай се върху това, което умееш най-добре и забрави за всички останали“, били на думите на Зидан, пише ABC.

Роналдо дръпна с един гол на Меси 

След въпросната среща Роналдо бил коренно променен, свидетелстват близки до тима. Припомняме, че той изигра ключова роля за класирането на „белите“ за четвъртфиналите на Шампионската лига. Роналдо демонстрира познатото ниво срещу ПСЖ, който действащият европейски клубен шампион отстрани след две победи – с 3:1 и с 2:1. Португалецът реализира общо три гола в мрежата на французите и вече има 118 гола в турнира на богатите.

Зимната приказка на Роналдо и Джорджина