Нещо, което изглеждаше немислимо само до преди няколко седмици, сега е все по-вероятно. А именно - Реал Мадрид да продаде една от звездите си в лицето на Иско Аларкон. Според вестник "Ас", испанският национал е с единия крак аут от клуба. 

Той е имал разговор с висшето ръководство след мача с ЦСКА Москва в Шампионската лига. Там е получил едва ли не ултиматум да подобри представянето си в следващите месеци. Ако това не се случи, през лятото ще бъде продаден. 

Иско е крайно недоволен от случващото се в клуба и най-вече от назначението на Сантиаго Солари за наставник. Под негово ръководство той е играл само в 32% от минутите в мачовете, докато при предшественика му Жулен Лопетеги този процент надхвърляше 70. 

Атакуващият футболист беше освиркан от феновете на Реал за поведението си в мача с ЦСКА Москва, в който не просто игра твърде слабо, но и дори отказа да вземе капитанската лента. Още миналия месец в мача с Ейбар пък имаше пререкания с наставника Солари, което на практика го слага на тезгяха, макар и от лятото.