Зинедин Зидан имаше едно желание към президента на Реал Мадрид Флорентино Перес и то беше привличането на полузащитника Пол Погба. И за да удовлетвори желанието на специалиста, босът на "белите" ще направи всичко възможно, за да осъществи сделката. 

Според вестник "Ас", строителният предприемач е готов дори на непопулярния ход да превърне привличането на французина в сапунена сага, за да изнерви настоящия му клуб Манчестър Юнайтед и да привлече звездата. 

Перес е безспорният гуру, когато трябва да затваря подобни трансфери, които се проточват във времето. Той досега няма пропуск в момент, в който е започнал подобна трансферна война и е готов да ползва този коз и срещу "червените дяволи". 

В Реал се надяваха, че могат да ангажират французина още преди старта на подготовката си на 8 юли, но засега англичаните категорично отказват да продават и да преговарят. Според испанския вестник, причината за това е, че не искат да бъдат възприемани за малък клуб, който с лека ръка може да се раздели със звездата си, само защото има слаб сезон. 

Но Перес е готов да ползва целия си арсенал с подстрекаване на играча към действия, бойкоти, притискане в преговорите и т.н., само и само да изпълни волята на Зизу. Той е готов да протака изкуствено до 2 септември, когато затваря трансферният прозорец в Испания, но да получи своето.