Трансферът на Пол Погба от английския футболен клуб Манчестър Юнайтед в испанския Реал Мадрид е "неизбежен", пише британският всекидневник Дейли Мейл, позовавайки се на различни информации в международните медии.

Френският халф неколкократно даде ясно да се разбере, че иска да напусне "Олд Трафорд" това лято, дискутирайки възможността за ново предизвикателство с медиите. Испанският АС подкрепя твърденията с това, че Юнайтед вече е в напреднали преговори с негови заместници, а именно с португалеца Бруно Фернандеш от Спортинг Лисабон и със сърбина Сергей Милинкович-Савич от Лацио.

Погба пък иска трансферът да се случи възможно най-скоро, за да бъде избегната сагата от лятото на 2016-а, когато той подписа с Юнайтед.

Въпреки че е може би най-голямата звезда на отбора, Погба е притеснен от факта, че не е най-добре платеният футболист. Той прибира по-малко от Алексис Санчес, а и смята, че няма големи шансове да спечели "Златна топка" с екипа на Юнайтед.

Медиите в Испания смятат, че загубата с 3:7 срещу Атлетико Мадрид ще принуди Реал да форсира преговорите за Погба. Очаква се французинът да наследи заплатата на Гарет Бейл в размер на 14.5 милиона евро на сезон./БТА