“Може би изборът на дънки от Зизу е продиктуван от водата, в която потъва корабът на Реал Мадрид”. Това написа един от феновете в социалните мрежи след пресконференцията на Зинедин Зидан в понеделник вечерта. Разбира се, подплатено с чувство за хумор.

Жената, която стои в сянката на Зинедин Зидан

Модният избор на старши треньора на Реал Мадрид, който беше назначен за втори път начело на испанския гранд, предизвика много полярни мнения.

Зинедин Зидан се слави с добрия си вкус. Специалистът се грижи винаги за външния си вид и по време на мачовете често можете да забележите стилните костюми, вталените сака, ризи и панталони, които подчертават добрата му физика.

Зинедин Зидан

източник: БГНЕС

Не е изненадващо, че завръщането му в испанската столица е посрещнато с плам в социалните мрежи.  Впитите дънки на Зизу обаче също предизвикаха широка полемика. Изглежда част от феновете му не могат да възприемат тази визия, а други вече са готови да го последват и в същия моден стил.

Зинедин Зидан

източник: БГНЕС

Може би в следващите дни бившият френски национал ще промени гардероба си, за да не буди повече дискусии с външния си вид.

Зинедин Зидан

източник: БГНЕС