"Кристиано Роналдо е на заслужена почивка и ние го очакваме обратно след нея. Той няма да напуска. Остава и точка," обяви старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан в интервю за ESPN.

Отборът му е на турне в САЩ, но без суперзвездата Роналдо, който все още е във ваканция.

Зизу коментира и още слухове и възможни трансфери около Реал.

"Килиан Мбапе е много добър играч и го показа през целия минал сезон. Но той не е мой футболист, така че няма какво повече да кажа," каза Зидан.

"Желаем на Мората само късмет, естествено, не когато играе срещу Реал Мадрид. В крайна сметка, тук винаги ще си остане неговият дом, мястото, където е бил цял живот," продължи наставникът.

"Бейл и Иско допринесоха много за успеха на отбора. Трудно е да удовлетвориш желанията на всички играчи, дори да играят в 50 и да пропуснат един, пак ще са недоволни. Аз използвам всички," допълни Зидан. "Нуждая се от всичките си играчи, защото на сезон ни се събират по 60 мача. Има ротация, върви добре и печелим накрая. Футболистите ми трябва да вярват в това," заключи Зидан.

"Лятно Ел Класико в Маями? Това е просто един приятелски мач, така че да му се порадваме. Тези мачове са специални. Дано стане добър двубой," завърши Зидан.