Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е концентриран върху утрешния двубой с Валенсия, въпреки че в сряда “белите” трябва да гостуват на Барселона в мач от отложения десети кръг на Ла Лига. “Не говорим за Ел Класико. Не ни интересува в момента, за нас е важен единствено неделния ни мач”, отсече Зизу на пресконференция днес.

“Белите” ще имат ден по-малко за почивка преди сблъсъка на “Камп Ноу”. “Ла Лига подготвя програмата и ние се съобразяваме. Не можем да направим нищо, аз не определям календара. Не можем да променим това”, сподели той. Каземиро е на картон от наказание. Френският специалист не отговори на въпроса дали ще рискува с включването му в игра. “Крайното решение винаги е на треньора, въпреки че, естествено, говоря с футболиста, за да рабера неговите емоции. Ако започна да мисля за мача в сряда, ще сбъркам. Утре ще видите дали ще бъде титуляр, или не”, каза наставникът на мадридчани.

“Би било трудно да не правя ротации. Предстоят ни три важни мача и в крайна сметка ще разчитам на всички”, заяви той. Запитан за ситуацията с Гарет Бейл, Зидан отговори: “Не мисля, че ролята му в отбора е станала по-маловажна. Аз взимам решения. Имам 25-има футболисти и всички са важни. Гарет е важен, както всички останали”.