Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви преди реванша с Наполи от осминафиналите на Шампионската лига, че най-важно е как ще процедират „белите“ в тази среща. Испанския гранд има аванс след първия двубой с 3:1, а ответната среща е на 7 март от 21.45 часа.

„Знаем, че ни предстои труден мач в Шампионската лига, но сме готови за него“, започна Зинедин Зидан.

„Не е лесно да се играе като гост на Наполи. Знам каква е атмосферата от опит, играл съм там. Харесвам подобни стадиони, където феновете подкрепят горещо тима си. Това е добре както за домакините, така и за гостите. Това ще окаже ефект върху мотивацията ни, която ще бъде по-голяма“, добави Зидан.

На въпрос за схемата и дали тя ще бъде 4-4-2 или 4-3-3, французинът каза: „Няма да я променям толкова. Това, което не бива да правим е да променяме психическата си нагласа. Най-важно е как ще действаме ние“.

„Не съм притеснен, защото ние сме свикнали да играем срещу силни отбори и такива мачове. Нашата атака е добра. Утре предстои голям мач. Какъв ще е планът на действие, ще видим утре“.

„Очаквам Наполи да започне много активно, защото се нуждае от голове. Има две опции – да ни пресират или да чакат. Има много неща, с които могат да ни уязвят. Сигурно ще бъде тежък мач“, допълни Зизу.

„Доволен съм, че мога да разчитам на всички мои футболисти. Утре ще видите състава“, допълни Зидан.