Бившият наставник на Реал Мадрид Зинедин Зидан и президентът на Кралския клуб Флорентино Перес по всяка вероятност ще се срещнат на церемонията по връчването на наградите The Best, пише Marca.

Очаква се двамата да уважат събитието, което ще се проведе тази вечер (24 септември) в Лондон, като това ще бъде първа тяхна среща след раздялата на Зизу с „белия балет“.

Зидан е сред номинираните за най-добър треньор за сезон 2017/18, след като изведе „лос бланкос“ до трофея в Шампионската лига за трета поредна година и за общо 13-ти път в историята им.

Сред конкурентите на френския специалист са сънародникът му Дидие Дешан, който изведе Франция до световния връх, както и Златко Далич, чиито хървати се бориха с „петлите“ във финала на Мондиала в Русия.

Припомняме, че Зидан напусна „белия балет“ през май 2018 година, само няколко дни, след триумфа в турнира на богатите. Той завоюва 9 трофея начело на испанския гранд от януари 2016-а до май 2018 година. Сред тях са три отличия в Шампионската лига и една титла в Ла Лига.

Перес за раздялата със Зизу: Да тренираш Реал изтощава много