Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви след успеха с 2:1 над Малага, че понякога играчите и треньорът се нуждаят от разбиране. Зизу изрази това мнение по повод освиркванията, от страна на феновете към „кралете“.

Както е известно, преди успеха над Малага Реал бе в серия от три мача без успех. „Белите“ направиха реми със Севиля за Купата, а след това записаха поражение от същия съперник за шампионат. През седмицата пък момчетата на Зидан загубиха от Селта Виго за кралската купа.

„Започнахме добре мача. Създадохме положения, но не отбелязахме всички, които имахме“, започна Зидан.

„Модрич има проблем, а положението с Марсело е малко по-деликатно. Но ще видим как са нещата след резонанса. Ще се разбере в неделя“, добави френският наставник.

Запитан за Серхио Рамос, който отбеляза и двата гола за успеха, Зизу обясни: „Наясно сме какво умее Серхио. Отбеляза два гола и съм доволен от това. Доволен съм от отбора, но съм и леко притеснен заради травмите. Остават още много важни мачове“.

Помолен да коментира освиркванията от страна на феновете на „Сантиаго Бернабеу“, Рамос обясни: „Нуждаем се от спокойствие. Разбирам хората, които искат победи, но понякога, когато е трудно, се нуждаем от тяхната помощ и това да са зад нас. Не мога да ги критикувам. Те плащат билет и искат отборът им да играе добре и да побеждава. Има моменти обаче, в които и футболистите се нуждаят от разбиране, а и треньорът също“.